Maling af flyttelejligheder

Maling af flyttelejligheder nær Aarhus

CJ Maler ApS varetager gerne malingen af flyttelejligheder i omegnen fra vores placering i Viby J. Vi er meget fleksible i vores arbejde, så kontakt os gerne uanset geografi.

Vi vil meget gerne stå for malerarbejdet af lejligheder, som skal have nye lejere. Når du sætter os på opgaven, garanterer vi, at du kan være tryg igennem hele processen. Vi sørger for at udføre et flot og tilfredsstillende resultat. Og vi sørger for at løse de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Her kan vi både sørge for maling, tapetsering, spartling og andet malerarbejde, der giver lejligheden det friske pust, som den har behov for – så de nye lejere kan flytte ind i velholdte omgivelser. Med mere end 15 års erfaring kan vi tilbyde en kvalitetssikret service.

Konkurrencedygtige priser ved fraflytning af lejlighed

Når vi maler flyttelejligheder, giver vi dig et uforpligtende tilbud på arbejdet – og samtidigt får du også en dato, hvor du kan forvente, at arbejdet er færdigt. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvornår lejligheden er klar til indflytning. Vi sørger for at bevare overblikket igennem processen, så du trygt kan overlade opgaven i vores hænder og fokusere på noget andet.

Med et smil på læben udfører vi vores arbejde efter høje standarder. Vi har ekspertise inden for et bred pallette af maleropgaver, så vi er i stand til at løse alt lige fra maling af paneler, døre og vinduer samt vægge, lofter, gulve og træværk. Vi opsætter også gerne filt, tapet eller væv i lejligheden.

Få malertilbud på flyttelejligheder i Århus

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig et godt tilbud eller rådgive dig frem til den bedste løsning for dig.

Benyt os som leverandør til maling af flyttelejligheden – det tør vi godt at sige, at du ikke kommer til at fortryde.

 

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.