Maling af facade

Professionel maling af facader og andre udendørs elementer

CJ Maler ApS tager sig gerne af facademalingen, hvis den trænger til et friskt pust. Facaden skaber husets udtryk, og derfor har det stor betydning for helhedsindtrykket af huset, hvis facademalingen halter. Med en maling af facaden får du det perfekte look til ydersiden af din bolig eller virksomhed.

Afhængigt af facaden anbefaler vi, at du bør vedligeholde facaden hvert 5.-10. år. På den måde er du garanteret, at facaden fremstår stærk og flot – uden frostsprængninger, afskalling af maling, revnede sten eller rådne træbrædder. Uanset hvilken form for facade du har, vil den med tiden have brug for vedligeholdelse. Og her står vi hos CJ Maler ApS klar til at hjælpe.

Vi klarer gerne alt udendørs malerarbejde

Vi klarer alle de maleropgaver, du har udendørs. Det kan være alt lige fra f.eks. maling af træværk, pudsede facader, vinduer, gavle, udhæng og stakitter. Vi råder over eget spartleanlæg, så vi kan foretage spartling og reparation af facaden. Når det gælder maling af træfacader, vil det være nødvendigt at vedligeholde overfladen ofte, hvis man ønsker at ønske undgå råd eller svamp.

Her hjælper vi gerne. Vi sørger gerne for at påføre træbeskyttelse, der sikrer, at hverken fugt eller svamp kan trænge ind i træet. Træbeskyttelsen gør også, at træet ikke slår sprækker på baggrund af solens udtørrende stråler.

Ring og tag en snak med maleren

Når vi arbejder, gør vi det altid under forhold, som kunden ønsker, og som vi selv kan stå inden for. Vi sørger for, at sikkerheden og kvaliteten er i top. Derfor tager vi altid hensyn til de omgivelser, vi arbejder i. Med respekt for din bolig, have eller virksomhed udfører vi vores arbejde professionelt.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud, kan du fange os på tlf. 29 80 20 61. Vi er bosat i Viby J, så vi dækker området nær Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.