Ydelser

Lad os tage os af maleropgaverne

Hos CJ Maler ApS har vi mere end 15 års erfaring. Det gør os til en meget kompetent maler, der med garanti leverer det resultat, du ønsker. Vi varetager en bred vifte af opgaver inden for malerfaget. Vi plejer at sige, at det eneste, vi endnu ikke har prøvet, er at male kirker – ellers har vi erfaring inden for alt slags malerarbejde.

Som din lokale maler i Aarhus og omegn udfører vi stort set alle former for opgaver; store såvel som små. Med andre ord; vi er fagprofessionelle malere, der tager vores kunder og arbejde seriøst.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med vores ydelser, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Varierende maleropgaver

Som maler udfører vi naturligvis de vante opgaver som f.eks. maling af udvendige og indvendige elementer, køkken og lignende. Derudover råder vi også over nogle af de nyeste spartleanlæg og -sprøjter. Vi bruger vores maskiner til fuldspartling samt spartling af gips og beton.

Vi tilbyder derfor spartling af vægge, lofter m.m. Vi opsætter også alle former for vægbeklædninger som f.eks. tapet, filt og glasvæv. Mulighederne er mange – og kun fantasien sætter grænser.

Dygtig maler til konkurrencedygtige priser

Hos CJ Maler ApS sætter vi altid kundens behov først, uanset hvilke ønsker du har. Vi har en positiv tilgang til vores arbejde, og det mener vi bestemt smitter af på vores kunder. Hos os får du altid en god og personlig service. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Ellers er du velkommen til at læse mere om vores forskellige ydelser, som du kan klikke dig videre ind på her fra siden. Vi udfører bl.a. maling af flyttelejligheder, erhvervsejendomme og facademaling.

Alt inde for Nybyg/tilbygninger/renoveringer/Flyttelejligheder/ huse/ kontore

Spartelopgaver. Fuldspartling/spartling af gips/ spartling af beton

Opsætning af alle former for vægbeklædninger . Tapet /filt/glasvæv

Udvendige opgaver som, facader/ vinduer/ gavle/ udhæng/ stakitter

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.